Oplev Skandinavien på en helt ny måde med båd til norge

Få en god oplevelse, med båd til Norge (foto: dfdsseaways.dk)

Få en god oplevelse, med båd til Norge (foto: dfdsseaways.dk)

Hvis man elsker smuk og storslået natur, er Norge det helt rigtige sted at tage hen. Selvom det er et af danmarks nabolande, er der nemlig enormt stor forskel på norge og danmark. Derfor bør Norge være den næste destination til ferien. Nogle bliver dog skræmt væk af afstanden, men med båd til Norge kan transporten blive overstået så smertefrit som overhovedet muligt.

Mere afslapning med båd til Norge

Nogle vælger at køre til Norge, fordi de tænker det er det nemmeste. Specielt hvis man bor i København eller et andet sted på Sjælland, er der en tendens til at man vælger at køre i bil. Måske skyldes det, at man ikke vil være afhængig af en færge, som man kan risikere at komme for sent til. Men det er vigtigt, at man er klar over hvad man går glip af, når man vælger færgen fra. Hvis man skal køre i bil hele vejen til Norge, starter ferien først når man kommer frem. Hvis man derimod vælger at tage færgen til Norge, starter ferien allerede det sekund man træder ombord på færgen. Her skal man nemlig bare sætte sig ned og slappe af. Der er god mulighed for at spise både morgenmad og aftensmad ombord på færgen, alt efter hvornår på døgnet man ønsker at sejle, og samtidig er der mulighed for at handle lidt ind, hvis man bliver lækkersulten.

Båd til nye anderledes steder i Norge

De fleste der sejler til Norge, sejler til Oslo. Dette er også en helt fantastisk by, som man ikke må gå glip af, men der er også mange andre steder i Norge, som man bør opleve. Og dette er også noget, som man kan gøre til båds. Der er nemlig flere forskellige selskaber, der sejler op langs Norges vestkyst, hvor de stopper ved forskellige byer. Denne sejltur er noget helt for sig selv. I modsætning til en normal sejltur med færge, hvor man blot sidder og venter på at man er fremme, vil en sejltur op langs Norges kyst, være en stor oplevelse i sig selv. Her vil man opleve en rå og smuk natur, som man aldrig har oplevelet før, og man kan tage nogle helt unikke billeder. Samtidig kan man opleve de forskellige byer, som man sejler ind til, og man kan helt selv bestemme hvor langt op ad kysten man ønsker at komme.

Se dine muligheder for at komme med båd til norge her

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy