Toilettasker: Samler dit uundværlige toiletgrej

En toilettaske er en lille nødvendighed (foto eventyrsport.dk)

En toilettaske er en lille nødvendighed (foto: eventyrsport.dk)

Du kender sikkert til scenariet, hvor en udflugt eller ferie venter forude. Du har pakket alting, men du føler alligevel, at du har glemt noget. Du gennemgår de vigtigste ting med dine rejsekompagnoner: tandbørste, barbergrej, tandpasta, børste, medicin og rent undertøj. Det er ting, man altid har med sig. Og alt det – undtagen det rene undertøj – gemmer sig i toilettasken.

Med andre ord indeholder toilettasken noget af det allervigtigste, når man tager ud af huset. Dens funktion er ganske simpel, men helt uundværlig: Den samler det grej, som får dig til at fungere. Nogle bruger også toilettasken til at tage med sig i løbet af dagen. Måske har de behov for løbende at rede hår, børste tænder eller tage medicin. Og til det formål er toilettasken en oplagt følgesvend.

Toilettasker kan variere fra luksus til minimum

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad den enkelte har behov for i sin toilettaske. Nogle vil måske indskyde, at kvinder i hvert fald skal have større toilettasker end mænd – og der er måske noget om snakken. Under alle omstændigheder findes taskerne heldigvis i forskellige størrelser, så alle kan få opfyldt deres behov.

Hvis du skal på ferie og helst ikke vil undvære alle dine produkter, kan du sagtens få en toilettaske, hvor der er plads til det hele. Det er luksusudgaven. Her behøver du ikke gå på kompromis med noget som helst, selvom du er langt væk hjemmefra. Du kan stadig have det godt med dig selv og ligne en halv million.

Hvis du er temmelig ligeglad og bare skal have tilstrækkelig med plads til en tandbørste og tandpasta, så findes der også toilettasker til dig. Det er minimumsudgaven. Og den egner sig også godt til, hvis du for eksempel skal langt ud i vildmarken og have en primitiv tilværelse, men samtidig gerne vil have lov til at beholde et minimum af hygiejne.

Der findes selvfølgelig også toilettasker til dem, der ligger et sted midt i mellem. Ja, i virkeligheden findes der toilettasker til alle: Det gælder bare om, at finde den, der er rigtig for dig.

Læs mere om toilettasker her

Find både dame- og herre toilettasker her:

En toilettaske til mænd er praktisk på ferierne

Få styr på alt til rejsen med en dame toilettaske

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy